ABOUT US

 

Who are we?

Aynen global merupakan sebuah syarikat pengeluar jam inovasi pertama di malaysia.

Aynen global telah ditubuhkan pada tahun 2018 dan bertapak di Kuantan Pahang. Merupakan perniagaan bumiputera secara keseluruhannya.

Why Choose Us?

1. Reka Bentuk Unik

Kesemua jam tangan aynen adalah direka bentuk secara terperinci oleh pengasas produk kami dengan ciri-ciri yang unik seperti nombor digit arab yang berputar secara standard.

Jam tangan aynen juga memiliki taki jam yang berkebolehan untuk mengubah warnanya secara automatik bergantung pada suhu, atau cahaya matahari tanpa menggunakan kuasa bateri untuk merealisasikan kemampuan jam kami.

2. Laser nama

Kesemua jam tangan kami dibenarikan untuk mengukir nama anda atau nama insan tersayang di atas tali jam. Ukiran tersebut menggunakan ukiran laser yang sangat terperinci dan tidak akan pudar.

3. kawalan kualiti

Aynen global sangat menitik beratkan tentang kualiti produk yang kami pasarkan, kami memberikan jaminan bagi setiap produk yang kami pasarkan.

kami akan memastikan pelanggan kami mendapat barangan yang berkualiti dan segala cadangan dan pandangan pelanggan kami sangat dihargai.

4. Khidmat Pelanggan yang mesra

Adalah menjadi tangungjawab kami untuk menjawab dan merespon segala pertanyaan daripada pelanggan kami, dan segala persoalan yang diajukan akan di balas dalam kadar yang segera.

Shopping Cart